Acne

Fan.
Hemska jävla acne. Blivit sämre igen. Går ju inte att sminka över heller, så jävla äcklig känner jag mig hela tiden. Äcklig och ful. Nu är hela ansiktet fullt, ärr och finnar längs med kinderna. Värre än vad jag hade i tonåren. Då var det illa, fick äta tabletter och gå behandlingar. Nu kan jag inte göra det. Har bara min salva som jag tagit i flera år men den hjälper inte ett dugg. Försöker äta mindre mejeriprodukter, hjälper inte . INGET hjälper.

Vad hos en läkare när jag kände på mig att det började bli värre, innan det bröt ut som det har gjort de senaste månaderna (visserligen bara på vårdcentral..) han sa att det inte var så farligt och föreslog p-piller. Fick dra hela historien och då var hans enda svar: Det försvinner när du blir gravid. Vilket hån..

P säger att det inte är så farligt, att det är bara jag som tänker på det. Men den är det inte, fått frågor och kommentarer om det, men det jobbigaste är att JAG mår så jävla dåligt av att se ut så här.

Funderar på om man kan kontakta en hudläkare direkt. Läkaren på vårdcentralen sa ju att det inte fanns något att göra eftersom jag inte kunde äta några tabletter om jag vill bli gravid. Men något borde man väl kunna göra? Jag vill INTE se ut så här mer. Mår så psykiskt dåligt av det.

Min dröm om dig.

Om önskningar. Och om en längtan efter något som är så självklart för många. En längtan efter att två ska bli tre.

RSS 2.0