Skitdag

Nackdelen med att gå hos privatklinik är att dom stänger lite när som känner för det...och tydligen inte har någon skyldighet att informera om det.

Visste att kliniken skulle vara stängd förra veckan. Men efter att ha ringt flera gånger idag och äntligen fått tag på en sköterska som inte jobbar där fick jag reda på att det är stängt denna vecka med. Ingen som meddelat mig det. Utan det var bara "ring när du fått mens" sist jag var där. Hade jag vetat så hade vi väl kunnat gjort upp en plan eller något åtminstone... Nu blir denna omgången helt meningslös. Får inte börja någon sprutomgång, finns ingen som kan skriva ut recept och ingen som kan svara på frågorna eller säga vad jag ska göra alls..

Jävla skitdag var det här.
Är ledig från jobbet denna vecka, på onsdag reser jag hem till gamla vänner och familj... Trodde jag iaf, nu får vi se. Dagen började  med att jag fick körförbud på bilen på besiktningen (vi har en relativt ny bil) då en fjäder gått av som typ aldrig brukar gå av på vår typ av bil.  Sedan har vår kisse fått något i ögat igår så veterinären tyckte vi absolut skulle in o koll det i morrn även om det blivit bättre, och som grädde på moset detta då.

Glad att jag hann jobba undan en hel del innan jag fick tag i sköterskan för nu tappade jag lusten till allt.


Tar en paus och återkommer först när nästa omgång kan börja. Dvs mars...


Min dröm om dig.

Om önskningar. Och om en längtan efter något som är så självklart för många. En längtan efter att två ska bli tre.

RSS 2.0